Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Igazi ünnepi leves, amit ünnep nélkül is elkészíthetünk. Sajnos gyors szénhidrát, így mindenképpen kell hozzá lassú szénhidrátot is enni, emiatt leginkább ebédre fogyasztható.

Hozzávalók (2 személyre):

  • 25 dkg sült, tisztított gesztenye (nyersen fél kiló)
  • 5 dl tej
  • 2-3 kiskanál őrölt fahéj
  • 1 kiskanál őrölt szegfűszeg
  • vanília (vagy vaníliás sztevia cseppek)
  • 3-4 ek eritrit

Elkészítés:

A hozzávalókat lassú tűzön, hogy ne fusson ki, összefőzzük, majd botmixerrel pürésítjük.

Opciók: Rumaroma, narancs vagy citromhéj. Készíthetjük cukormenetes gesztenyemasszából is. 

Comments powered by CComment