Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

A csicsóka lassú felszívódású, nagyon hasznos cukorbetegeknek. Használhatunk helyette arbit is.

Write comment (0 Comments)

Van egy slow cooker-em. smile Az első étel amit főztem benne az a gulyás leves. Finom volt! A hús tényleg nagyon puhára fő benne.

Write comment (0 Comments)

A kapor vércukorszint csökkentő hatású. A gomba laktató, de diétás. Emellett még finom is a leves. Rengeteg változata létezik. Már több helyen ettem kulajdát, de még nem ettem két egyformát.

Write comment (0 Comments)

Szeretem a gyömbéres sütőtök levest, de a sütőtök szénhidrát tartalma és glikémiás indexe magasabb a krumpliénál, emiatt már régóta nem ettem. Ez a leves kicsit emlékeztet rá, most ez az új kedvencem.

A kókusztej szénhidráttartalma alacsonyabb, körülbelül fele annyi mint a tehéntejé vagy a tejszíné. A kalóriatartalma változatos, többféle változatban létezik, így ezt csak a csomagoláson tudjuk megnézni. Ha 60 dkg sárgarépával készül, akkor kb. 65 g szénhidrátot tartalmaz, ami ha négy tányérral számolok 15,75 g tányéronként. 

Write comment (0 Comments)

A túrógombóc kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a levestészta. És nagyon jól megy a gyümölcslevesekhez is. Ráadásul a semleges íze hagyja érvényesülni a medevehagyma leves ízét.

Write comment (0 Comments)