Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Van egy slow cooker-em. smile Az első étel amit főztem benne az a gulyás leves. Finom volt! A hús tényleg nagyon puhára fő benne.

Hozzávalók:

  • 80 dkg kockázott marhanyak
  • 1 nagy fej hagyma apró kockákra vágva
  • 4-6 db burgonya nagyobb darabokra vágva
  • 4-5 db sárgarépa nagyobb karikákra vágva
  • 1 db fehérrépa karikákra vágva
  • paradicsom püré vagy egy felkockázott paradicsom
  • egy kicsumázott paprika
  • só, bors, pirospaprika, őrölt köménymag
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A hagymát az olivaolajon a lassú főzőben 190 fokon megpároljuk. Hozzátesszük a többi összetevőt, fűszereket, felöntjük vízzel úgy, hogy bőven lepje el. A lassú főző alacsony (low) fokozatán fedő alatt 8 órán át főzzük. Nekem nincsenek rajta fokozatok emiatt 6 órán át főztem.

Úgy tudom 98,3 fokon működik és fokozatok között az a különbség hogy alacsony fokozaton lassabban melegszik fel. 

Comments powered by CComment