Nagyon szeretem a kávét és a Panna Cottát. Együtt is kellemes élmény. Kicsit kevesebb benne a szénhidrát mint a gyümölcszselés változatban.
Hozzávalók:
- 5 dl tejszín
- 3 adag kávé (az egyiket koffeinmentes kávéval helyettesítettem)
- 60 g eritrit
- 1/2 mokkáskanál sztevia (óvatosan, kóstolgatva adagoljuk!)
- 6 lap zselatin (vagy 2 evőkanál zselatin por)
- 1/2 rúd vanília
- 4 kocka cukormentes étcsokoládé a tetejére reszelve
Elkészítés:
A kávét és a tejet lassú tűzön felmelegítjük a vaníliával. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a lapzselatint amit addig kavargatunk, míg el nem oldódik. Gyakran kevergetve kihűtjük, poharakba öntjük és hűtőbe tesszük 4 órára. Reszelt csokoládéval tálaljuk
Comments powered by CComment