Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Nagyon szeretem a kávét és a Panna Cottát. Együtt is kellemes élmény. Kicsit kevesebb benne a szénhidrát mint a gyümölcszselés változatban.

Hozzávalók:

  • 5 dl tejszín
  • 3 adag kávé (az egyiket koffeinmentes kávéval helyettesítettem)
  • 60 g eritrit 
  • 1/2 mokkáskanál sztevia (óvatosan, kóstolgatva adagoljuk!)
  • 6 lap zselatin (vagy 2 evőkanál zselatin por)
  • 1/2 rúd vanília
  • 4 kocka cukormentes étcsokoládé a tetejére reszelve

 Elkészítés:

 A kávét és a tejet lassú tűzön felmelegítjük a vaníliával. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a lapzselatint amit addig kavargatunk, míg el nem oldódik. Gyakran kevergetve kihűtjük, poharakba öntjük és hűtőbe tesszük 4 órára. Reszelt csokoládéval tálaljuk

 

Comments powered by CComment