- Részletek
- Kategória: Tízórai és uzsonna
Az új nagyobb gofri sütőhöz ez az ideális recept. Kelt tészta, kívül ropogós, belül puha, könnyű. Érdemes egy órát keleszteni, és az elkészítése könnyű, mert a hozzávalókat csak összekeverjük mint a tarkedli/talkedli (cseh fánk) sütésénél. Régebben is használtam ezt a receptet, de akkor kisebb volt egy darab és úgy nem érvényesült ennyire. Talán túl vékony gofrit nem érdemes sütni belőle. Nem édes, így akármilyen feltéttel jó. De ha édesebben szeretjük, lehet még eritritet tenni hozzá.
Több darab lesz belőle mint a rizslisztesből, és súlyra is könnyebb egy darab, már emiatt is kevesebb a szénhidrát tartalma. Hamarosan kiszámolom mennyi.
Write comment (0 Comments)- Részletek
- Kategória: Tízórai és uzsonna
Szeretem a citromos/narancsos zselatinos joghurtot és kefírt és szeretem a panna cottát. A napokban olvastam a görögjoghurtos panna cottáról, ami egy az egyben a zselatinos desszertem csak van benne tej is, mint a panna cottában.
Write comment (0 Comments)- Részletek
- Kategória: Tízórai és uzsonna
Itt Prágában sokféle olajban eltett sajtot lehet enni sörözőkben. Az egyik ilyen sajt a camembert.
Write comment (0 Comments)- Részletek
- Kategória: Tízórai és uzsonna
- Részletek
- Kategória: Tízórai és uzsonna
Van egy új gofri sütőm, amiben kicsit nagyobb, vastagabb gofrit lehet sütni, emiatt kerestem egy könnyű gofri receptet.
Write comment (0 Comments)1. oldal / 2