Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

A túró és a kapor a tésztában van, nem rajta. Először kicsit furának tűnt, de tulajdonképpen a gnocchi tésztájába is lehet tenni burgonya helyett ricottát. Ezzel csökken az egy adagra jutó szénhidrát, a kapor pedig vércukorszint csökkentő hatású. Ráadásul nagyon finom. Mi pörkölthöz ettük először.

Hozzávalók:

  • 80 dkg fehér tönkölybúzaliszt
  • 80 dkg teljeskiörlésű tönkölybúzaliszt
  • 80 dkg cirokliszt
  • 25 dkg túró
  • 3 tojás
  • tej

A szokásos módon összekeverjük, kiszaggatjuk és kifőzzük.

Comments powered by CComment