Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Ez a pác amilyen egyszerű annyira nagyszerű. Segít hogy kevésbé száradjanak ki a húsok és nagyon finom. Használható más húsokhoz is pl. halakhoz is vagy marhahúshoz is, de még tofuhoz is.

Hozzávalók:

  • csirke vagy pulykamell
  • zöld tea
  • eritrit vagy sztevia
  • só, bors
  • olaj

Elkészítés:

Jó erős zöld teát készítünk. Kevés eritritet vagy szteviát teszünk bele. Ha kihűlt beletesszük a hús szeleteket. Én egy éjszakát pácoltam.

Kevés olajon és egy kis teával, sóval, borssal megpároljuk és a végén kicsit megpirítjuk.

Javaslat:

Használható hozzá más tea is, rooibos, fekete... A pácba tehetünk gyömbért, szójaszószt, citromot esetleg mézet. 

 

Comments powered by CComment