Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Az utazásokban az egyik legnagyszerűbb dolog az új ízek kipróbálása. Sosem akartam a tabulét, vagyis a petrezselyem salátát kipróbálni, valahogy a kuszkusz sem nyerte meg igazán a tetszésemet. De nagyon "szép" a rengeteg friss zöld petrezselyemmel és paradicsommal és nagyon finom is. A rengeteg petrezselyem nem túlzás. Sokkal dominánsabb, mint a kuszkusz, amit a petrezselyemtől először észre sem vettem. A petrezselyem és koktélparadicsom télen is elérhető mikor nehéz friss vitamindús köretet készíteni. Názáretben ettem először, és biztos hogy nem utoljára.

Hozzávalók:

  • sok-sok petrezselyem 50 g-al próbáltam először, de mehet bele több is
  • sok koktélparadicsom: kb. 6-8 db apróra darabolva
  • tettem bele negyed kígyóuborkát is apróra darabolva
  • tettem bele 1/3 kaliforniai paprikát is darabolva
  • újhagyma opcionális. ezt kihagytam
  • egy kapucsínós csésze teljeskiörlésű kuszkusz 2 csésze enyhén sós vízzel leforrázva (kb 10 percig állni hagyjuk)
  • kb. fél citrom leve
  • olíva olaj
  • só, bors

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük és lehűtjük.

Comments powered by CComment