Nagyon szeretem a halakat. Tengerparton is ettem már cápa steak-et. Hihetetlenül finom volt. Korianderrel már sokszor pácoltam tengeri halfilét is. Nagyon bevált. Szerintem a cápa is nagyon finom volt vele
Hozzávalók (3 személyre)
- 60 dkg cápa steak
- só, bors
- 2 kiskanál koriander
- 1/2 kiskanál kurkuma
- 1 mokkáskanál chili
- olíva olaj
Elkészítés:
Nekem fagyasztott cápa steak-em volt. Besóztam és úgy olvasztottam ki, majd kicsit megborsoztam. A koriander, kurkumát és chilit összekevertem és bedörzsöltem vele a halszeleteket. Nem használtam el az egészet, de a maradékot kis üvegben eltettem a következő alkalomra. Jó ha legalább 1 órával a sütés előtt befűszerezzük.
Kevés olíva olajon megsütjük. kb 6-6 perc alatt. Vigyázzunk hogy ne szárítsuk ki.