Ez az oldal erősen fejlesztés alatt áll. Most ismerkedem a Joomla!-val ezért nem mindig működik minden. Elnézést a kényelmetlenségért. Igyekszem minden nap javítani rajta és bővíteni a tartalmat.

Nagyon szeretem a halakat. Tengerparton is ettem már cápa steak-et. Hihetetlenül finom volt. Korianderrel már sokszor pácoltam tengeri halfilét is. Nagyon bevált. Szerintem a cápa is nagyon finom volt vele

Hozzávalók (3 személyre)

  • 60 dkg cápa steak
  • só, bors
  • 2 kiskanál koriander
  • 1/2 kiskanál kurkuma
  • 1 mokkáskanál chili
  • olíva olaj

Elkészítés:

Nekem fagyasztott cápa steak-em volt. Besóztam és úgy olvasztottam ki, majd kicsit megborsoztam. A koriander, kurkumát és chilit összekevertem és bedörzsöltem vele a halszeleteket. Nem használtam el az egészet, de a maradékot kis üvegben eltettem a következő alkalomra. Jó ha legalább 1 órával a sütés előtt befűszerezzük.

Kevés olíva olajon megsütjük. kb 6-6 perc alatt. Vigyázzunk hogy ne szárítsuk ki.

 

Comments powered by CComment